Delikates karácsonyi vásár 2013 felhívás

vasar

Lassan hagyományosnak nevezhetjük vásárunkat, amit idén is megszervezünk, a megszokott helyszínen (Nagy István művészeti líceum aulájában),
DECEMBER 20-21-én .

Jelentkezés:
Amennyiben a vásáron kiállítóként/eladóként szeretnél részt venni, akkor várjuk jelentkezésed December  5.-ig! Jelentkezni emailben az info@delides.com címen lehet, illetve megkérünk mindenkit, hogy itt (https://delikat.wordpress.com/2013/10/25/delikates-karacsonyi-vasar-2013-felhivas/ ) is jelezzen a Hagyj üzenetet mezőben, ugyanis tavaly voltak jelentkezések, amik valamilyen okból nem jutottak el hozzánk. Kérjük az emailben tüntesd fel neved (művészneved, vagy cégneved, ahogyan szeretnéd, hogy az asztalodon szerepeljen), legalább 3 db termékfotót csatoljál vagy küldjél linket, ahol megtekinthetjük és küld el a számlázási/szerződési adataid is.

Elbírálás:
December 8-ig
fogjuk elbírálni a jelentkezéseket és értesítünk mindenkit, hogy elfogadtuk vagy sem (az elbírálás szakmai szempontok és egyéb szempontok, mint pl. hogy egy adott kategóriában hány jelentkező van). Összesen 35 hely áll rendelkezésünkre.

Kik jelentkezhetnek?
Helyi és környékbeli kézműves művészek (divat és formatervezők stb), illetve olyan boltok, amelyek termékkínálatában karácsonyi ajándékok, és az ünnep kellékei is szerepelnek (de nem jelentenek konkurenciát a kézműves eladóknak, pl. könyvesboltok, teabolt stb.)

Részvétel költségei:
Minden résztvevőnek egy asztalt (kb, egy 2 személyes iskolapad méretű) biztosítunk, amit mindenkinek magának kell kialakítani (terítő és egyéb dekor elemekkel).
Asztal költsége: 60 Ron a 2 napra összesen

A vásár népszerűsítése: a korábbi vásárokhoz hasonlóan a helyi médiában (nyomtatott és online), plakátokon, a facebook-on, és egy nagy banneren történik, ami az iskola környékére lesz kitéve.

A december 5-ig elküldött jelentkezéseket tudjuk csak elfogadni! Mindenkinek felelnie kell a saját asztaláért egy esetleges pénzügyi, vagy egyéb jellegű ellenőrzés esetén, illetve mindenki csak az emailben elküldött termékek típussal jöhet a vásárba!

Archívum:
Cikkek a sajtóban a korábbi vásárról
Képek a facebook oldalunkon
Tavalyielőtti plakát

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

a Delikates csapat

Reklámok

21 thoughts on “Delikates karácsonyi vásár 2013 felhívás

 1. Szeretnék részt venni a vásáron. Ruhákat, ingeket, párnákat készitek, pamut, len és kender alapanyagból, kézi csipkével. A termékek megtekinthetők a facebookon, ha szükséges néhányat élőben is meg tudok mutatni, ha megtudom, hogy hová vigyem. Tel 0741176620 Botár Csilla

 2. Tisztelt Szervezők!

  Előzőleg elküldtem a jelentkezési szándékomat a karácsonyi vásárra.
  Nem kaptam semmilyen jellegű visszajelzést.
  Megkérném, amint a lehetséges jelezzenek vissza.

  Köszönettel
  Antal András
  – Székely Ektivitim stb.
  – Seclercom KFT,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s