Delikates karácsonyi vásár 2012-felhívás

A tavalyi vásár sikerén felbuzdulva, idén is megszervezzük karácsonyi vásárunkat, ami DECEMBER 14-15 között lesz a Nagy István művészeti líceum aulájában.

Jelentkezés:
Amennyiben a vásáron kiállítóként/eladóként szeretnél részt venni, akkor várjuk jelentkezésed NOVEMBER 25.-ig! Jelentkezni emailben az info@delides.com címen lehet. Kérjük az emailben tüntesd fel neved (művészneved, vagy cégneved, ahogyan szeretnéd, hogy az asztalodon szerepeljen), illetve legalább 3 db termékfotót csatoljál vagy küldjél linket, ahol megtekinthetjük.

Elbírálás:
November végéig fogjuk elbírálni a jelentkezéseket és értesítünk mindenkit, hogy elfogadtuk vagy sem (az elbírálás szakmai szempontok és egyéb szempontok, mint pl. hogy egy adott kategóriában hány jelentkező van).

Kik jelentkezhetnek?
Helyi és környékbeli kézműves művészek (divat és formatervezők stb), illetve olyan boltok, amelyek termékkínálatában karácsonyi ajándékok, és az ünnep kellékei is szerepelnek (de nem jelentenek konkurenciát a kézműves eladóknak, pl. könyvesboltok, teabolt stb.)

Részvétel költségei:
Minden résztvevőnek egy asztalt (kb, egy 2 személyes iskolapad méretű) biztosítunk, amit mindenkinek magának kell kialakítani (terítő és egyéb dekor elemekkel).
Asztal költsége: 20 Ron
Minden egyes kiállító/eladó-nak még fizetnie kell 15 Ront, ha saját kézműves termékeit hozza, illetve 50 Ront, ha nem saját kézműves terméket hoz (boltok).
Tehát ha egyedül bérled az asztalt, akkor a 2 napra 35 lejt kell fizetned, illetve 70-et ha bolt vagy, de lehetőség van asztal megosztásra is pl 2 személynek: 20+15+15=50 lej, de ebben az esetben mindkét személynek külön kell jelentkeznie és jelentkezéskor kell jeleznie, hogy kivel osztozna az asztalon!

A november 25-ig elküldött jelentkezéseket tudjuk csak elfogadni! Mindenkinek felelnie kell a saját asztaláért egy esetleges pénzügyi, vagy egyéb jellegű ellenőrzés esetén! 

Archívum:
Cikkek a sajtóban a tavalyi vásárról
Képek a facebook oldalunkon
Tavalyi plakát

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

a Delikates csapat

Reklámok

One thought on “Delikates karácsonyi vásár 2012-felhívás

  1. Nagyon helyes program kialloitonak, eladonak, vasarlonak, nezelodonek egyarant. A tavalyi nagyon szep volt, iden is jovunk ! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s