tervek egy versenyre…

inspiredmegmutatok itt egy minikollekciót…ezt egy versenyre készítettem…de mivel egyelőre nem várható ennek a kollekciónak a kivitelezése…ezert be kell érni a tervekkel….de mivel ezek is kedvesek nekem ilyen formában is szeretem ezta munkámat. A tema: a multikulturalitás a nagyvárosban…én a cirkusz világát is beleloptam egy picit…nem tudom amúgy mennyire jön ez le…kiváncsi lennék mindenféle véleményre…

Reklámok

7 thoughts on “tervek egy versenyre…

  1. amikor először megláttam arra gondoltam, hogy ez azért kicsit erős. amúgy sem szeretem, ha a divatbemutatókon kilógnak vagy átvillannak a női cicik. meg hogy úgysem hordanék ilyen ruhákat. de aztán: ha hordhatnék, akkor másképp állna hús vér emberen igazi színekben minden egyes darab. kihagynám a bundákat belőle, de igen, tetszik. sőőt, ha meg lenne varrva szerinten hordanék is egyet kettőt belőle. merész, minden esetre, de valahogyan a merészségében konzervál olyan formákat, amelyek kedvesek nekem, barátságosak.

  2. hmmm…ez jogos…mégis azért arra kell gondolni, hogy a tervek azok koncepciók…ez nem egy utcai ruházat 100%-ig. Ezek elképzelések… rajzba és adott esetben ruhába öltött gondolatok, ami nem egyezik és nem is kell egyezzen a mindennapi öltözködéssel. koncepciók szintjén az utalások sokasága keveredik…a látvány információ, nem csak vizuális kép….de mindenképpen örülök, hogy egy kicsit is megtalltad magad bennük.

  3. ez is igaz. én mindenestre pragmatikus vagyok ilyen szinten, nekem a ruha az hordani kell. valószínű, hogy ezért (is) nem lettem volna jó divattervező. és ezért tudok bámulattal és őszinte csodálattal nézni a kreativitásodra.

  4. nem tudod valahogy megcsinálni, hogy rákattintva ki lehessen nagyítani a képeket? mert így nem sokat látok, semmiből..

  5. megprobalom….meg csak most tanulgatoma dolgokat…de jo az ilyen visszajelzes…legalabb tom mi a baj:D

  6. Azt hiszem sikerült megoldani, hogy rákttintva kinagyítja a képet…remélem működni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s